Papaya najavljuje vruće ljeto 2010.

Da će Novalja i plaža Zrće i ovoga ljeta biti vrući svjedoči impresivna lista najavljenih svjetskih DJ zvijezda za 2010.

Klub Papaya na plaži Zrće i ove godine Novalju će uvrstiti u nezaobilaznu svjetsku ljetnu destinaciju za mlade.

Destinacija je prošle godine zabilježila rekordnih milijun noćenja, a gosti koji su dolazili sa svih strana svijeta za Papayine ljetne festivale kupovali su ulaznice putem interneta iz čak 50 različitih zemalja.

Nastavak ispod oglasa

Plažu Zrće u 2009. posjetilo je više od 300 000 gostiju koji su svoj recept savršenog ljeta pronašli na mnogobrojnim glazbenim manifestacijama u klubu Papaya. Papaya je prošle godine bila nominirana za najbolji klub u Jugoistočnoj Europi (SEEME Award “Best See Club”).

TOP DESTINACIJA ZA TOP DJ-e!

Naime, prošlogodišnje glazbene užitke posjetiteljima su pružali 10 najboljih svjetskih Dj-a kao što su Armin Van Buuren-a (svjetski br.1), Tiesto (svjetski br.2), Paul Van Dyk (svjetski br.3), Swedish House Mafia (najveća svjetska house atrakcija), Pete Tong (voditelj najslušanije radio emisije na BBC Radio 1), Eric Prydz (nominacija za Grammy), Freemasons (najveći svjetski remixeri)…

PAPAYA ĆE U SEZONI 2010. UGOSTITI 20 VELIKANA!

GET EXITed- 01.-04. 07.
Suradnjom s jednim od najvećih svjetskih festivala Exit, klub Papaya i Exit tim predstavit će po uzoru na Exitovu „dance arenu“ zajednički regionalni event na kojem su zasad potvrđena gostovanja svjetske legende Sven Vath (01.07.2010.). 2. srpnja Get Exited će ugostit najveću regionalnu zvijezdu, slovenca Umeka koji se kao jedini Dj i producent s ovih prostora nametnuo na prestižnoj ljestvici Top Dj Mag-a. Tvorci najvećih glazbenih manifestacija u regiji, pozivaju Vas na nezaboravno glazbeno putovanje s Get EXITed.

PAPAYA DAY&NIGHT- 14.-17. 07.2010.
Šesto izdanje Papayinog najvećeg festivalskog izdanja Day&Night koji iz godine u godinu privlači preko 20 000 fanova iz cijelog svijeta, i ove godine će zavidnim glazbenim repertoarom parirati svim svjetskim glazbenim manifestacijama. Svjetski br.1 Armin Van Buuren otvorit će festival 14. srpnja, a od potvrđenih imena u narednim danima Day&Night fest. nastupit će po prvi put u Hrvatskoj Ferry Corsten (16.07.2010.), dok je tradicionalni after beach s Freemasonsima rezerviran za 17. srpnja. Zadnja večer Day&Night festivala pripast će odličnom Funkerman.

AFTER BEACH FESTIVAL- 29.-31. 07.
After beach partyiji proslavili su Papayu te postali zaštitni simbol savršenog ljetnog tuluma. Prvi After beach festival u Papayi ugostit će majstore pozitivnih vibracija- prvi dan festivala 29.srpanj pripast će popularnom David Moralesu, a dan iza 30. srpnja užarenu plesnu arenu zauzet će vlasnici klupskih hitova „Lola’s Theme“,“ Back to Basics“,“ Incredible“- Shapeshiftersi. After Beach festival je ono o čemu ćete maštati svakoga dana do idućeg ljeta i povratka na Zrće!

MTV DREAM „ULTIMATE DANCE EVENT“- 11.-14.08.
U suradnji s glazbenom televizijom MTV drugu godinu zaredom Papaya će plesat na četverodnevnom eventu koji će bit ljetna oaza MTVija. MTV vibracije širit će po prvi put u Hrvatskoj Gareth Emery 12. kolovoza te prošlogodišnji gost, francuz Arno Cost (13. kolovoza). MTV Dream „Ultimate dance event“ zatvorit će Above&Beyond koji su ove godine nominirani za 10 IDM nagrada velebnog izdanja WMC 2010 Miami. Ovo im je ujedno i prvi nastup u Hrvatskoj. MTV će putem svojih formata „MTV Take over“ i „Express“ eksluzivno predstavit izvođače MTV DREAM-a.

TUBORG GREEN BEAT- 18.-21.08.
Treće izdanje Green Beat-a u suradnji s Tuborgom dolazi kao kruna na kraju sezone. Najveća zvijezda američke trance scene po prvi put će kročit na hrvatsko tlo. Iz Miamija u Papayu stiže Markus Shultz, svjetsku pozornicu zamjenit će hrvatskom Ibizom 19. kolovoza.

Ulaznice za sva događanja dostupne su preko poslovnica Eventima i na NOVALJA.COM

Svoju ulaznicu još uvijek možete kupiti po promotivnoj cijeni na stranicama/poslovnicama: www.eventim.hrwww.novalja.com

Za pojedine manifestacije promotivni paketi ulaznica planuli su u rekordnom vremenu stoga Vam savjetujemo da svoje mjesto u Papayi na vrijeme rezervirate.

PAPAYA SEASON 2010.

i.b.