Papaya predstavlja 10th Anniverasy Festival

0

Novalja – Novaljski klub PAPAYA ovaj nam tjedan predstavlja 10th Anniverasy Festival koji će od 24. – 27. srpnja ugostiti vodeća imena elekronske glazbe kao što su Eddie Halliwel, Hardwell, Joris Voorn, The Shapeshifters, te mnogi drugi. U četvrtak 26. srpnja iz Novalje će zaploviti rođendanski brod sa 300 najvjernijih fanova, a rođendanski tulum na brodu zapalit će gostovanje britanskog dvojca The Shapeshifters i Dj Pookie-ija. Jubilarna deseta sezona 30. najboljeg kluba na svijeta za 2012. godinu prema prestižnom glazbenom magazinu DJ MAG ovim će se rođendanskim festivalom kroz čitavi tjedan dana zahvaliti svim vjernim posjetiteljima koji Papayu posjećuju iz 80 zemalja te pružiti neponovljiv glazbeni doživljaj. O klubu Papaya posljednjih su godina izvještavali brojni svjetski mediji kao što su BBC, CNN, Ryanair magazin, Daily Mail, News Of The World, Hello, Cosmopolitan, TNT i brojni drugi. Rođendanska 2012. ljetna sezona sudeći po dosadašnjim rezultatima biti će rekordna od otvorenja kluba.

EDDIE HALLIWELL – engleski super star DJ koji je po prestižnom glazbenom magazinu MIXMAG proglašen vodećim DJ-em dance glazbe  za 2003. i 2005. godine. Jedan je od uzdanica britanskog BBC Radio 1, što mu donosi i priznanje kao najvećeg DJ talenta svoje generacije. Eddieva rezidnecija Fire IT Up po prvi puta od ovog ljeta u nekoliko termina gostuje u klubu Papaya.

Oglas

HARDWELL – višestruko nagrađivani, mladi i talentirani DJ počeo je svoju karijeru sa svega 13 godina. Nizozemska izdavačka kuća potpisala je ugovor s Hardwellom kada je imao svega 14 godina prepoznavši njegov izniman dar te je ubrzo počeo obilaziti sva eminenta klubska mjesta elektronske glazbe. Njegov glazbeni identitel može se sumirati u jednoj frazi, Big Room House, opisujući tako njegov jedinstveni zvuk i stil. Osim suradnje sa svim važnim imenima DJ scene, nedavno je pkrenuo vlastitu radio emisiju Hardwell on Air, a njegov gusti koncertni raspored vodi ga diljem svijeta.

JORIS VOORN – nizozemski DJ porijeklom iz Rotterdama odrastao je u glazbenoj obitelji a zanimanje za elektronsku glazbu pokazao je sredinom 90tih. Početkom 2000te otvara svoj glazbeni studio te izdaje prvi singl te prvi veliki hit Incident koji ga lansira u svijet globalne DJ scene. Nastupao je diljem Europe, Australije, Japana, Hong Konga, New Yorka….

THE SHAPESHIFTERS – britanski dvojac pod imenom Simon Marlin i Max Reich krije se iza ove svjetske DJ atrakcije već dobro poznate hrvatskoj publici. Osim brojnih suradnji u house glazbi, surađivali su sa Gerge Michaelom, Christinom Aguilerom, Mobyjem, Faithless, Leonom Lewis i brojnim drugim pop zvijezdama. I ovog ljeta vraćaju se na Ibizu u sklopu rezidencije Defected@Pacha, ali će i ostali ljubitelji njihove glazbe imati priliku čuti i vidjeti ih diljem svijeta.

LO