Perušić najavljuje raznolik program za “Perušićke sunčane dane”

Perušić se priprema za uzbudljivo ljeto ispunjeno raznolikim događanjima tijekom ovogodišnjeg izdanja “Perušićkih sunčanih dana”. Manifestacija će donijeti niz zabavnih i kulturnih događanja koja će zadovoljiti različite interese posjetitelja. Program započinje već 24. lipnja s četvrtim izdanjem Zelenog sajma i 20. Veslačkom regatom uz obalu rijeke Like. Ovaj događaj okupit će lokalne OPG-ove, KUD-ove, natjecatelje u veslanju i majstore kotlića. Djeca će biti oduševljena prigodnom predstavom “Eko jeka i čarobna planeta”, dok će odrasli moći uživati u bogatom glazbenom programu.

Slijede događaji tijekom srpnja, koji započinju popularnom “Knjižnicom u parku”, koju organizira Narodna knjižnica Općine Perušić. Također, posjetitelji će moći uživati u koncertu srednjovjekovne glazbe na lokaciji Starog grada Perušića. Krajem srpnja, ljubitelji retro glazbe mogu se veseliti tradicionalnom retro glazbenom festivalu “Summer vibe”, koji organizira Pećinski park Grabovača.

Nastavak ispod oglasa

Kolovoz će obilježiti proslava blagdana sv. Roka u centru Perušića, uz koncert popularnog glazbenika Ivana Zaka. Također, krajem mjeseca bit će održana Međunarodna noć šišmiša u Grabovači. U povodu blagdana sv. Križa, organizirat će se događanje pod nazivom “Povijesna šetnja Perušićem”, koja će omogućiti stručno vođenje zainteresiranih posjetitelja kroz centar Perušića. Cilj ovog događanja je potaknuti sve mještane da postanu turisti u vlastitom mjestu te da bolje upoznaju njegov povijesni značaj.

Očekujemo da nadolazeći sunčani dani u Perušiću postanu još svjetliji i razigraniji! Vidimo se u Perušiću, gdje vas očekuje raznolik program i nezaboravna zabava za sve generacije.

L.O.