Petnaesti forum poslovanja nekretninama

0

U organizaciji Udruženja poslovanja nekretninama Hrvatske gospodarske komore 5. i 6. studenoga održan je u Spa Golfer hotelu u Svetom Martinu na Muri 15. forum poslovanja nekretninama s namjerom okupljanja što više osoba koje se bave poslovanjem nekretninama uz zanimljive teme koje će omogućiti uvid u novosti vezane uz zakonsku regulativu i ponuditi rješenja za probleme u svakodnevnoj praksi.

Stručni program Foruma polaznike će upoznati sa Zakonom o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma te obvezama posrednika na osnovi tog zakona, posredovanjem u prometu nekretnina u odnosu na pozitivnu zakonsku regulativu u Republici Hrvatskoj, ugovorima i sudskom praksom povezanom uz poslovanje nekretninama, primjenom Pravilnika o povezivanju zemljišne knjige i knjige položenih ugovora i upisom vlasništva posebnog dijela nekretnine te novom ulogom upravitelja, kategorizacijom objekata – hotela, apartmana, poticanjem inozemnih direktnih ulaganja u RH.

Oglas

U petak navečer održana je i zajednička večera svih sudionika Foruma na kojoj se je u manje formalnoj atmosferi razmjenjivala iskustva agenata i posrednika.

Već šestu godinu zaredom iz Ličko-senjske županije Forumu poslovanja nekretninama prisustvovali su predstavnici tvrtke – agencije Lika nekretnine d.o.o. iz Otočca .

(bib)