Počinje X. Croatia Cup u čast Dana državnosti

LIČKI OSIJEK – U sklopu obilježavanja Dana državnosti, 30. svibnja, u Ličkom Osiku će se održati jubilarni “X. Croatia Cup”. Na ovom prestižnom turniru natjecat će se mladi pioniri iz klubova sa imenom “Croatia” i drugih renomiranih nogometnih klubova.

Ovo je deseta godina kako se održava ovaj turnir, a dosadašnji pobjednici uključuju velikane hrvatskog nogometa kao što su Osijek, Dinamo Zagreb, Šibenik, Zadar, kao i Jedinstvo iz Bihaća, Croatia iz Ličkog Osika, i Dinara iz Knina. Ove godine je pitanje tko će preuzeti prijelazni pehar, koji se trenutno nalazi u rukama Dinare iz Knina.

Nastavak ispod oglasa

Uz prijelazni pehar, za tri najbolja kluba osigurani su pehari i medalje, te posebni pehar za fair-play. Tijekom turnira proglasit će se i najbolji strijelac i vratar, dok će posebna nagrada “Marin Ćaćić” biti dodijeljena najboljem igraču turnira.

Turnir je organiziran pod pokroviteljstvom NK Croatia ’92 i Ličko-senjske županije. Događaj će se održati na nogometnom stadionu “Marin Ćaćić” u Ličkom Osiku.

Program turnira počinje natjecanjem po skupinama u 10:00, nakon čega slijedi svečanost otvaranja u 10:45. Četvrtfinalne utakmice počinju u 14:45, dok su polufinala na rasporedu u 16:15. Završnica, koja uključuje utakmicu za 3. mjesto i finale, počinje u 17:45. Svečanost proglašenja pobjednika planirana je za 19:30.

Dok se natjecatelji pripremaju za ovogodišnji X. Croatia Cup, očekuje se uzbudljiv dan pun nogometnih iznenađenja. Navijači, budite spremni podržati svoje omiljene timove u Ličkom Osiku.

L.O.