Potukli se Bužimci, jedan proboden vilama

Policijska uprava ličko-senjska javlja kako je jučer oko 15 sati u Bužimu, grad Gospić, došlo je do fizičkog sukoba između 67-godišnjaka i 61-godišnjaka (obojica iz Bužima), u kojem je 67-godišnjak metalnim vilama uboo u prsa 61-godišnjaka, teško ga ozlijedivši. Policijski službenici uhitili su 67-godišnjaka i doveli u pritvorsku jedinicu Policijske uprave ličko-senjske, a protiv njega će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom periodu utvrđen je ukupno 81 prekršaj prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 12 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u subotu u Novalji kod 52-godišnjeg slovenskog državljanina (1.90 g/kg). Sudeći po rezultatima, Slovenci su na našim prometnicama počesto veseli, ili pak voze na A-1 svemirskim brzinama!

Nastavak ispod oglasa

Jedan je stanovnik Bilaja tijekom proteklog vikenda na njivi pronašao topovsko zrno, dok je u Budaku mještanin pronašao topovski metak.

P. U. /L. O.