Privatni avion, paška janjetina, slatkiši, domaći med i viski za Chrisa Browna

Chris Brown, jedna od najvećih glazbenih zvijezda današnjice, za nekoliko dana dolazi u Hrvatsku. Ususret nastupu na #HEXAPPEAL Fresh Islandu, koji se na Zrću održava od 12. do 14. srpnja, organizatori ispunjavaju želje američke zvijezde koja će po prvi put nastupiti u Hrvatskoj.

Dva privatna aviona sletjet će na lošinjski aerodrom. Luksuzni hotel Bellevue smješten u uvali Čikat bit će hrvatski dom Chrisu i njegovom timu. Na otok Pag i nastup, na posebno za njega izgrađenoj impozantnoj pozornici tik uz more, bi će prevezen luksuznom jahtom. Kako to doliči jednoj zvijezdi, pit će iz traženih crvenih čaša brenda Solo.

Nastavak ispod oglasa

«Veselim se dolasku na otok Pag. Moj prijatelj Snoop Dogg mi je ispričao sve najbolje o vašoj prekrasnoj zemlji. Posebno mi je preporučio da probam pašku janjetinu!» – izjavio je ususret dolasku u Hrvatsku Chris Brown.

Uz brojne delicije, za Chrisa su organizatori nabavili i domaći med, svježi đumbir, čajnike te Fiji vodu sobne temperature. No, bez sumnje glazbenik će rado probati i ostale hrvatske delicije.

Chris Brown na #HEXAPPEAL Fresh Island festivalu nastupa 14. srpnja, dok će prije njega na četiri pozornice klubova Aquarius, Kalypso, Noa i Papaya nastupiti Wiz Khalifa, Skrillex, Ty Dolla $ign, Kehlani, Chip, DJ Premier, Tim Westwood i mnogi drugi.

Ulaznice za Festival mogu se kupiti u sustavu Eventima i Entrija po cijenama 449 kuna za 3DayFestival, 2.269 kuna za VIP3Day, 220 kuna za 1Day (Chris Brown), 1.059 kuna za VIP 1Day (Chris Brown) dok se ulaznice za nastup Skrillexa naplaćuju, za vlasnike festivalskih ulaznica, po posebnoj cijeni od 120 kuna.

L.O.