Proslava blagdana sv. Roka u Perušiću: spektakularan koncert Ivana Zaka i brojne aktivnosti

0

U srijedu, 16. kolovoza 2023., centar Perušića bit će mjesto velikih događanja povodom proslave blagdana sv. Roka. U organizaciji Općine Perušić i TZO Perušić, građani i posjetitelji uživat će u tradicionalnom zabavnom programu koji donosi niz atraktivnih sadržaja.

Večernji program otvorit će Slavonija band u 20 sati, a vrhunac večeri predstavlja koncert omiljenog pjevača Ivana Zaka, čiji se nastup s nestrpljenjem očekuje u 22 sata. Slavlje ne prestaje s njegovim nastupom – zabava uz Slavonija band trajat će do kasnih noćnih sati.

Uz glazbene poslastice, posjetitelji će moći uživati i u bogatoj ugostiteljskoj ponudi te različitim sadržajima namijenjenim najmlađima.

No, proslava se ne ograničava samo na glazbu. U crkvi sv. Roka u 17 sati održat će se svečano misno slavlje koje će predvoditi mons. Marinko Miličević.

Za sportske entuzijaste tu je i malonogometni turnir “Rokova” pod organizacijom Nogometnog kluba Perušić. Turnir počinje u 16 sati, a mladi nogometaši iz Gospića, Ličkog Osika, Korenice i Perušića odmjerit će snage u borbi za naslov najboljih.

Za sve događaje i trenutke druženja poruka je jasna – vidimo se u Perušiću!

L.O.