Senjanin prijetio ocu, pa završio u zatvoru

0

U protekla 24 sata (24./25. srpnja 2017. godine) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su tri kaznena djela, sedam prometnih nesreća, dva događaja na granici i jedan prekršaj na moru.

Policijski službenici policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakom iz Senja, zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje. Sumnjiči se da je jučer, 24. srpnja prijetio smrću svom 75-godišnjem ocu.

Oglas

On je uhićen i tijekom dana biti će doveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave ličko-senjske, a protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Jučer je u mjestu Pećani, Općina Udbina nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 65-godišnjaka iz Udbine iz koje je otuđio novac.  

U nedjelju, 23. srpnja u mjestu Ondić, Općina Udbina, nepoznati počinitelj je iz obiteljske kuće u vlasništvu 58-godišnjaka iz Ondića otuđio novac.

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijete kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Tri prometne nesreće su s ozlijeđenom osobom, a dogodile su se na području Novalje (2) i Senja (1). U njima su tri osobe lakše ozlijeđene.

Jučer su policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske u suradnji s djelatnicima Carine, na Stalnom graničnom prijelazu za međunarodni promet putnika i roba u cestovnom prometu Ličko Petrovo Selo, na ulazu u RH, izvršili kontrolu osobnog automobila bosansko-hercegovačke nacionalne oznake, te su kod 49-godišnje državljanke BiH pronašli 2,5 kilograma suhomesnatih proizvoda, sedam kilograma svježeg mesa i dva kilograma sira, dok su pretragom osobnog automobila pulske registracijske oznake,  kod 64-godišnje hrvatske državljanke pronašli 2,5  kilograma suhomesnatih proizvoda i pet kilograma sira.

Pronađeni predmeti su od njih privremeno oduzeti, a djelatnici Carine su im naplatili novčane kazne.

Jučer su policijski službenici pomorske policije Policijske uprave ličko-senjske u uvali Crnika u nedozvoljenom glisiranju (unutar 300 metara od obale), zatekli 52-godišnjeg njemačkog državljanina. Zbog utvrđenog prekršaja izdan mu je obavezni prekršajni nalog.

L.O.