Suradnja Klastera Lika Destination i Via Mea Travel

0

Promocija Like na stranim tržištima postaje sve važnija za Klaster Lika Destination pa od nedavno surađuju s turističkom agencijom Via Mea Travel koja je specijalizirana za dolaske turista sa njemačkog govornog područja (Austrija i Njemačka) u Republiku Hrvatsku. Ova suradnja označava značajan korak u promoviranju ljepota Like, a usmjerena je na privlačenje turista koji tradicionalno čine najveći udio posjetitelja ovog prekrasnog kraja.

Suradnja s Via Mea Travel predstavlja značajan korak u promicanju ljepota Like, s naglaskom na otkrivanju njenih čarobnih pejzaža i raznolikih atrakcija. Partneri iz turističke agencije prepoznali su kvalitetnu ponudu i programe koje nudi klaster Lika Destination te su odlučili usmjeriti svoje aktivnosti koje će privući turiste na provođenje vremena u LIci i otkrivanje njezinih posebnosti. Prvi korak u promociji već je napravljen te su programi predstavljeno na ovogodišnjem sajmu RDA u Koelnu, specijaliziranom za prodaju grupnih aranžmana.

Nakon projekata ”Stay 3 days in Lika” i ”Stay 7 days in Lika”, čiji je cilj bio produžiti vrijeme boravka turista te im omogućiti istraživanje manje poznatih mjesta u destinaciji Lika, suradnja s turističkom agencijom Via Mea Travel dodatno će proširiti ovu inicijativu. Ova suradnja otvara nove mogućnosti za kreiranje još privlačnijih programa putovanja koji će obuhvatiti širi spektar aktivnosti i doživljaja za posjetitelje. Kombinacija iskustva ove dvije organizacije  osigurat će da turisti dobiju nezaboravno iskustvo istraživanja Like, njenih prirodnih ljepota, kulture i gastronomije. Očekuje se da će ova suradnja rezultirati još većim interesom turista za posjet Lici te dodatno potaknuti razvoj turizma u regiji. Uz kvalitetne programe i podršku turističke agencije, Lika će zasigurno postati još poželjnija destinacija na turističkoj mapi Hrvatske.

L.O./LD