U Brinju održan 4. „CRO 3D KUP“

0

Prošle nedjelje je u Brinju na lokaciji u Prokikama održan streličarski turnir 4. „CRO 3D KUP“. Turnir je organizirao Streličarski klub Brinje, a okupio je šezdesetak najboljih streličara iz Hrvatske i Slovenije.
Turnir je započeo u nedjelju ujutro prijavama natjecatelja, nakon čega je slijedilo zagrijavanje, a samo natjecanje je započelo u 10,00 sati i trajalo je do poslijepodnevnih sati kada su proglašeni pobjednici i podijeljene medalje i nagrade.
Nagrade i medalje su podijelili Darko Dasović, predsjednik Streličarskog kluba Brinje i direktor natjecanja te Ivan Mustapić, dopredsjednik SK Brinje.

Rezultati 4. turnira CRO 3D kupa:

LOVAČKI LUK: u kategoriji veterana prvo mjesto je osvojio KRUNO ARVAJ iz kluba SK Žminj (HR); u kategoriji seniora prvo mjesto je osvojio IGOR TUKŠA iz Bjelovar (HR).

SLOŽENI LUK: u kategoriji veterana prvo mjesto je osvojio DARKO DRAŽENOVIĆ iz kluba SK 3D Croatia Prezid (HR), u kategoriji seniora prvi je bio ALEŠ RUBIDO iz LK DLL Potens (SLO); u kategoriji seniorki prvo mjesto je zauzela DOLORES ČEKADA iz LK Šenčur Tark (SLO).

INSTINKTIVNI LUK: u kategoriji veterana prvi je bio MILE ARAČIĆ iz kluba SK 3D Medvednica (HR); u kategoriji seniora prvi je bio GORDAN ŠTEVINOVIĆ iz kluba SK 3D Medvednica (HR); u kategoriji seniorki prvo mjesto je zauzela IVANA JIRŠAK iz SK 3D Medvednica (HR).

GOLI LUK: u kategoriji veterana prvi je bio JURIJ PAPEŽ iz LK Krasinec (SLO); u kategoriji seniora prvi je bio MARJAN PODRŽAJ iz LK Šenčur (SLO); u kategoriji seniorki prvo mjesto je zauzela ANKICA VINTER iz SK Kuna (HR); u kategoriji kadeta prvo mjesto je osvojio DAVID HUŠKA iz SK Kuna (HR).

DUGI LUK: u kategoriji veterana najbolji je bio IŠTVAN LUČIĆ iz SK Dubrava (HR); u kategoriji seniora prvo mjesto je zauzeo MATEJ GRAD iz LK Mins (SLO); u kategoriji seniorki prvo mjesto je zauzela MIRELA MILETIĆ iz SK Kuna (HR).

L.O.