U lovu na lopove pala „sitna riba“

Pixabay

Konačno je dolijao jedan „stručnjak za turiste“. Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom s područja Zagreba zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe. Sumnjiči se da je jučer u Novalji iz hostela ukrao mobitel na štetu 28-godišnjeg državljanina Austrije. A što je s desecima provala i krađa?

U ponedjeljak, na trajektu (linija Prizna-Žigljen) nepoznati počinitelj je otuđio mobitel na štetu 42-godišnje državljanke Austrije.

Nastavak ispod oglasa

Jučer su policijski službenici pomorske policije u Velebitskom kanalu kod mjesta Metajna, Novalja, u nedozvoljenom glisiranju (unutar 300 metara od obale), zatekli dvojicu državljana Austrije i državljanina Njemačke. Zbog utvrđenih prekršaja izdani su im obavezni prekršajni nalozi. Sve je dobro dok ovo bahaćenje ne bude nekoga stajalo života.

Na otvorenom prostoru jučer je prilikom čišćenja, u blizini obiteljske kuće u Sincu, grad Otočac, pronađena ručna bomba. U Gospiću je građanin dragovoljno predao 15 komada streljiva 7,9 mm cal. Još malo, pa puška.

P. U./L. O.