U prometnim nesrećama na području Otočca i Plitvičkih Jezera tri osobe teže ozlijeđene

0

Tijekom proteklog produljenog vikenda, od 29. listopada do 01. studenog, na području Policijske uprave ličko-senjske dogodile su se dvije prometne nesreće u kojima su tri osobe zadobile teške tjelesne ozljede.

Oglas

Prva prometna nesreća dogodila se u petak, 29. listopada oko 16,15 sati,  na 136. kilometru autoceste  A 1, na području Grada Otočca, u kojoj je 25-godišnjak iz Zagreba, upravljajući osobnim automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka iz smjera Zagreba u smjeru Splita, uslijed neprilagođene brzine uvjetima i stanju na kolniku, izgubio nadzor nad vozilom i sletio u desno van kolnika, udarivši sa vozilom u kameno uzvišenje od kojeg se odbio a potom prevrnuo na krov.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je vozač, koji je zadržan na liječenju u Općoj bolnici Ogulin.

Druga prometna nesreća dogodila se jučer, 31. listopada oko 05,30 sati na dijelu DC 1, u mjestu Plitivička Jezera, u kojoj je 28-godišnjak iz Zagreba, upravljajući osobnim automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka iz smjera Slunja u smjeru Korenice, uslijed neprilagođene brzine uvjetima i stanju na kolniku, ulaskom u lijevi zavoj izgubio nadzor nad vozilom, sletio u desno van kolnika, a potom prednjim dijelom vozila udario u stijenu, gdje se zaustavio.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobili su vozač i 20-godišnja putnica, kojima je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici Karlovac, gdje su zadržani na liječenju.

Zbog izazivanja prometne nesreće protiv vozača će biti podnesena kaznena prijava.

MUP