Učenici Srednje škole Otočac ponos Gacke doline i Like

4

Gradonačelnik Otočca Mario Barković i dogradonačelnik Hrvoje Ostović u gradskoj vijećnici upriličili su prijam za učenike Srednje škole Otočac koji su sve godine srednjoškolskog obrazovanja završili sa odličnim uspjehom.

Bila je to prigoda da se gradonačelnik Barković zahvali učenicima koji su uložili znatan trud stjecajući nova znanja te time pridonijeli budućem uspjehu u svom daljnjem školovanju.

– „ Čas nam je i ponos da Vas možemo upoznati, s vama popričati i zahvaliti Vam što ste svojim odličnim uspjesima doprinjeli boljoj budućnosti Grada Otočca, jer vjerujem da će se znatan broj Vas, nakon visoko školskog obrazovanja vratiti u svoj rodni Grada, u svoju Gacku dolinu“- istaknuo je Barković.
U ime učenika na prijamu zahvalio je ravnatelj Srednje škole Otočac prof. Dinko Sekula upoznavši gradonačelnika i njegovog zamjenika sa trudom koji su uložili učenici kroz svoje školovanje ali i s onim što ih očekuje u daljnjem školovanju.

Gradonačelnik Barković i zamjenik Ostović tom prigodom uručili su prigodne poklone učenicima knjige „Povijest Otočke pukovnije“.

Na prijamu uz učeniku nazočili su i razrednici Manja Kostelac Gomerčić, Gordana Žubrinić, Slavica Francetić.

Ovo su učenici koji su sve godine srednjoškolskog obrazovanja završili sa odličnim uspjehom:

IV. Gimnazije – Francetić Ivan – učenik generacije, Luka Barković, Lana Orešković, Davić Orešković, Željko Škorić.

IV. Ekonomske – Marija Fajdetić, Jurković Martina, Kristina Maratović

III. Elektro – Jasmin Žunić

Tekst i slike: Dražen Prša