Uručena donacija Dječjem vrtiću Ciciban

1

Otočac – Nakon završetka humanitarne akcije „Ja volim vrtić“, projekta u organizaciji Pampersa i dm-a, svaki od deset vrtića dobio je potporu u iznosu od 40.000 kuna.  Jedan od vrtića uključenih u ovu donaciju je i DV „Ciciban“  kojem su predstavnici Pampersa i dm-a u petak uručili donaciju. Ovim projektom obuhvaćena su po dva dječja vrtića iz pet hrvatskih regija koja su tijekom trajanja akcije prikupila najveći broj glasova, a u njoj je sudjelovalo ukupno 285 vrtića iz cijele Hrvatske.

Glavni cilj ove humanitarne akcije je pomoć djeci vrtićke dobi kako bi im se omogućio što ugodniji i sadržajniji boravak u njihovim vrtićima. Na taj način stvara se i kvalitetna podloga za njihov psihofizički i emocionalni razvoj te sretnije djetinjstvo. Osim DV „Ciciban“ Otočac, najviše glasova prikupili su još i DV „Sisak novi“, DV „Girice“ Cres, DV „Petar Pan“ Zagreb, DV „Vukovar 1“, DV „Vukovar 2“, DV „Slunj“ , DV „Velika Gorica“, DV „Biokovsko zvonce“ PO „Radost“ te DV „Cvit“ Sv. Filip i Jakov.

Prilikom uručenja donacije, ravnateljica DV „Ciciban“  Ljiljana Gomerčić nije krila svoje zadovoljstvo: „Iznimno mi je drago što je i naš vrtić obuhvaćen ovom humanitarnom akcijom. Ova sredstva jako će nam dobro doći kako bi našim mališanima omogućili još ugodniji i veseliji boravak u vrtiću te se  zahvaljujem Pampersu i dm-u na pokretanju ove akcije .“

Akcija „Ja volim vrtić“ u skladu je s Pampersovom filozofijom o brizi djece, još od samog rođenja, kako bi proces odrastanja bio što ugodniji i sretniji te nastojanjima dm-a da kao društveno odgovorna tvrtka organizira i sudjeluje u humanitarnim akcijama u zajednici u kojoj djeluje.

Procter & Gamble jedna je od najvećih svjetskih multinacionalnih kompanija koja uvelike pridonosi zajednicama u kojima djeluje. Kao društveno odgovorni član zajednice, Procter & Gamble podupire cijeli spektar aktivnosti s ciljem pomoći najugroženijim članovima društva u sklopu svog globalnog programa „Živi, uči, napreduj” jer smatra kako je pomaganje onima kojima je to najpotrebnije dužnost svake ozbiljne i društveno odgovorne kompanije.

 LO