Uručena priznanja uspješnim obrtnicima

1

Na sjednici Skupštine Obrtničke komore Ličko-senjske održanoj u Gospiću u ponedjeljak večer prihvaćen je program rada i financijski proračun za 2013.godinu. Planirani prihodi iznose 668.290,00 kuna, dok su rashodi poslovanja planirani u iznosu od 629.488,00 kn, a razlika iznosu od 38.802,00 kn namijenjena je za otplatu glavnice dugoročnog kredita vezanog uz kupnju uredskog prostora.

Također su donesene Odluke o razrješenju i imenovanju člana Upravnog odbora Komore kao i predstavnika na dužnost u Skupštini Hrvatske obrtničke komore koju će obnašati Berislav Gržanić. U nastavku sjednice suci prvostupanjskog vijeća Suda časti Hrvatske obrtničke komore položili su svečane prisege te su im uručene Odluke o imenovanju. Na listu prvostupanjskog vijeća Suda časti HOK-a za Obrtničku komoru Ličko senjske županije su imenovani Pavao Rukavina – sudac u mirovini, Pavao Štimac i Mladen Cvitković – obrtnici, te Tomica Šporčić iz Udruge za zaštitu potrošača.

Na Skupštini su dodijeljena priznanja Komore za 30 godina uspješnog vođenja obrta Dragoljubu Čipliću, Marku Sokoliću, Rencu Palčiću, Ivanu Šuljiću, Jurici Palčiću i Ivici Škunca, bončane plakete uručene su Željku Oreškoviću i posmrtno Zlatku Boroviću, a srebrne Gradu Otočcu i Nikoli Vukiću. Priznanja i odluke uručila je predsjednica Obrtničke komore LSŽ, Ana Šerić Konjikovac.

L.O.