Uručena priznanja uspješnim obrtnicima

Na sjednici Skupštine Obrtničke komore Ličko-senjske održanoj u Gospiću u ponedjeljak večer prihvaćen je program rada i financijski proračun za 2013.godinu. Planirani prihodi iznose 668.290,00 kuna, dok su rashodi poslovanja planirani u iznosu od 629.488,00 kn, a razlika iznosu od 38.802,00 kn namijenjena je za otplatu glavnice dugoročnog kredita vezanog uz kupnju uredskog prostora.

Također su donesene Odluke o razrješenju i imenovanju člana Upravnog odbora Komore kao i predstavnika na dužnost u Skupštini Hrvatske obrtničke komore koju će obnašati Berislav Gržanić. U nastavku sjednice suci prvostupanjskog vijeća Suda časti Hrvatske obrtničke komore položili su svečane prisege te su im uručene Odluke o imenovanju. Na listu prvostupanjskog vijeća Suda časti HOK-a za Obrtničku komoru Ličko senjske županije su imenovani Pavao Rukavina – sudac u mirovini, Pavao Štimac i Mladen Cvitković – obrtnici, te Tomica Šporčić iz Udruge za zaštitu potrošača.

Nastavak ispod oglasa

Na Skupštini su dodijeljena priznanja Komore za 30 godina uspješnog vođenja obrta Dragoljubu Čipliću, Marku Sokoliću, Rencu Palčiću, Ivanu Šuljiću, Jurici Palčiću i Ivici Škunca, bončane plakete uručene su Željku Oreškoviću i posmrtno Zlatku Boroviću, a srebrne Gradu Otočcu i Nikoli Vukiću. Priznanja i odluke uručila je predsjednica Obrtničke komore LSŽ, Ana Šerić Konjikovac.

L.O.