Vanja Antić postao stručni savjetnik za regionalni ženski rukomet pri Hrvatskom rukometnom savezu

Treneri često predstavljaju glavne idole mladim sportašima, uključujući rukometaše i rukometašice. Za ovakav utjecaj ključno je neprestano stručno usavršavanje, čemu Rukometni klub “Gospić” posvećuje posebnu pažnju. Upravo ovakav angažman rezultirao je najnovijim postignućem: Vanja Antić odabran je za stručnog savjetnika za ženski rukomet pri Hrvatskom rukometnom savezu za područje Rijeke, Kvarnera i Gospića za nadolazeću sezonu 2023./2024.

Antić, već prepoznat po svom radu u okvirima rukometnih kampova koje organizira Hrvatski rukometni savez, sada preuzima nove zadatke. Kao stručni savjetnik, pratit će i analizirati nastupe mladih rukometašica u određenoj regiji. Na temelju toga će se formirati regionalni timovi za djevojčice rođene 2008./2009. i 2010./2011.

Nastavak ispod oglasa

Ova časna funkcija još je jedna potvrda dugogodišnjeg truda i zalaganja Vanje Antić. Ovim je dodatno osnažena vjera da su članovi i uprava Rukometnog kluba “Gospić”, kao i sami treneri, na dobrom putu koji vodi prema očuvanju visokih standarda hrvatskog rukometa.

Upućujemo iskrene čestitke Vanji Antić na ovom iznimnom postignuću i želimo uspjeh u daljnjoj karijeri.

L.O.