Udar groma izazvao požare na tri objekta

Tijekom ovog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su tri kaznena djela, 15 prometnih nesreća i tri požara na građevinskim objektima.

Policija je kaznena djela evidentirala u petak.

Nastavak ispod oglasa

Na plaži Zrće počinjeno je razbojništvo prema dvoje državljana Australije, tako što je nepoznati počinitelj uz prijetnju nožem od njih otuđio novac.

U Bunici, Grad Senj, nepoznati je počinitelj provalio u osobni automobil talijanske nacionalne oznake iz kojeg je otuđio torbu u kojoj se nalazio novčanik s osobnim dokumentima i novcem u vlasništvu 54-godišnje talijanske državljanke.

U Nacionalnom parku Plitvička jezera, 59-godišnjoj njemačkoj državljanki iz torbe je otuđen novčanik s novcem i osobnim dokumentima. 

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijete kaznene prijave nadležnim državnim odvjetništvima. 

Udar groma izazvao požare na građevinskim objektima

U subotu je uslijed udara groma došlo do tri požara na građevinskim objektima i to: 

  • u 13.50 sati na zapadnom dijelu krovišta kuće za iznajmljivanje u sklopu turističkog naselja u Plitvica Selu, u vlasništvu 45-godišnjakinje iz Zagreba. Nitko od gostiju nije ozlijeđen, dok su prilikom gašenja požara lakše ozlijeđena dva vatrogasca, te je nastupila veća materijalna šteta
  • u 15.30 sati na gospodarskom objektu u Vrpilama, u vlasništvu 60-godišnjaka, kojom prilikom je objekt u potpunosti izgorio zajedno s uskladištenom hranom (sijeno i žito) za stoku
  • u 16.45 sati u Otočcu grom je udario u dimnjak kuće u vlasništvu 76-godišnjakinje, kojom prilikom se zapalio dio krovne konstrukcije.

L.O.