Zašto se uvrijedio gospodinčić Veco koji poručuje: „Ja mogu pljuvati po svima, a o meni nitko ne smije pisati istinu!“

Ne čudi nas činjenica da se oglasio Veco iliti Velibor Šimunić, pardon, tako ga zove Petry, a pravo ime mu je Velimir Štimac- Veco. Ponukani pisanjem na jednom portalu prisiljeni smo reagirati.

Taj momak je ušao u političku arenu kojoj nije dorastao i blatio sve koje je stigao. Htio je sam pokušao trasirati način kako bi se kampanja trebala voditi. Po njemu to bi trebalo biti sramno niskim udarcima koje je prezentirao na portalu koji ga je prozivao “nasadom  bande”. Nije naišao na odgovor takve razine i zasigurno misli da je to jedino ispravno. Veco treba sazrijeti i znati da je u političkoj utakmici koju je sam izabrao. Mislio je da će on pljuvati, a drugi mirno gledati. Možda političari njemu neće davati previše pažnje, ali mi novinari hoćemo, ne samo njemu već i ostalima. Htio bi Veco da ne analiziramo njega kao i ostale. E, pa neće ići. Mnogi se pitaju zašto Milinović ne reagira na prozivku Vece, pa smo njegovoj glasnogovornici poslali upit. Nas u uredništvu portala nije briga, to je stvar njegova stožera.

Nastavak ispod oglasa

Jesmo li što lagali? Nismo! Jesmo li koga uvrijedili? Nismo!
Da, njegovi bližnji su na listi i takvu glupost do sada nitko nije učinio!

Prigovori idu našem portalu. Pa počnimo redom. Gdje se to blati njegova obitelj? Je li istina da su njegova djevojka i njezina sestra na listi? (ispričavamo im se, ali on ih je tamo stavio)  Je li istina da je njegova majka na listi? (i njoj se ispričavamo) Činjenice govore suprotno. Upravo on koji je svoje bližnje gurnuo na listu snosi odgovornost.

Htio je da se kritizira nositelj liste Josip Župan, a ne on pa je zato tek treći na listi

Veco nije imao snage stati na čelo te liste već je tamo gurnuo mladog i poštenog dečka Josipa Župana. Još gore i druge je nagovorio da stave svoje roditelje kako bi se  on sakrivao iza toga. Nitko od uredništva našeg portala ne dovodi u pitanje te osobe, ali gospodičić Veco morate i sami znati da to nije zabilježeno u povijesti bilo kojih izbora. Takvu glupost možete učiniti samo vi i štetiti svima drugima.

V.I./L.O.