Zeleni sajam u Perušiću – Dan pun avanture i zabave za cijelu obitelj!

0

Ove subote, 22. lipnja, s početkom u 15 sati, Perušić će biti domaćin velikog Zelenog sajma. Organizatori pozivaju sve roditelje i djecu da se pridruže brojnim aktivnostima i uživaju u danu punom zabave i edukacije. Sajam će obilovati raznovrsnim sadržajima: od veslačke regate, natjecanja u kuhanju kotlića, do bogatog glazbenog programa. Za najmlađe je pripremljen poseban dječji program koji uključuje jahanje pod nadzorom iskusnih instruktora, radionice filcanja vune, kao i izradu glinenih predmeta.

Za ljubitelje prirode i ekologije, sajam nudi edukativne radionice u Zelenoj kućici i predstavljanje projekata o obnovljivim izvorima energije od strane tvrtke Windspace. Djeca će imati priliku uživati i u speleološkoj avanturi koju organizira Spelološki klub Samobor te u predstavi “Šumska priča” Produkcije Z.

Ne propustite priliku za kvalitetno provedeno vrijeme u prirodi, uz mogućnost kupovine domaćih proizvoda lokalnih izlagača. Vidimo se na Zelenom sajmu u Perušiću – zabava za cijelu obitelj garantirana!

L.O.