Avantura i izazov za mlade kroz edukacijske programe u vrijeme zimskih praznika

0

Od 07.01. do 11.01.2018. Outward Bound Croatia (OBC), organizira petodnevnu Zimsku pustolovinu u Lici za mlade od 13 do 19 godina! Programe financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja RH.

U edukacijskom centru OBC-a u idiličnom ličkom selu Veliki Žitnik kraj Gospića mladi iz cijele Hrvatske sudjelovat će u zanimljivim programima iskustvenog učenja u prirodi bez tehnologije i kroz timske zadatke, grupni rad, izazove u prirodi (orijentacija, noćenje u prirodi, kuhanje na vatri) razvijati osobne i socijalne vještine te vještine snalaženja u prirodi. Ovo je prilika za mlade da otkriju svoj potencijal i krenu u novo polugodište s razvijenom svijesti o svojim mogućnostima i novopečenim samopouzdanjem.

S grupama rade licencirani Outward Bound instruktori.

Sudionici će biti podijeljeni u dvije dobne skupine: od 13 do 15 godina i od 16 do 19 godina.
Broj mjesta je ograničen, stoga se prijavite što prije putem online obrasca na sljedećem linku: https://www.outwardboundcroatia.com/programi/sufinancirani/

Program se temelji na međunarodnim standardima Outward Bounda – najstarije svjetske mreže škola za iskustveno učenje kroz pustolovne aktivnosti u prirodi koja već 77 godina razvija potencijale mladih ljudi diljem svijeta.

Outward Bound Hrvatska već 13 godina provodi ovu vrstu jedinstvenih programa. OBC programi prepoznati su od strane brojnih domaćih i stranih odgojno-obrazovnih institucija.

L.O./O.B.