Domaćini, ekipa Paga, dominirali igrom na generalnoj probi!

Usprkos kišnim kapima koje su cijeli dan neumorno padale nad rivom u Pagu, finalisti su uspješno održali svoj posljednji probni nastup pred sutrašnje natjecanje.
Naime, za nedjeljno finale Jadranskih igara sve je spremno. Četiri natjecateljske ekipe, dvije otočne i dvije kopnene, odradile su završne treninge, voditeljski četverolist izbrusio scenarij, a posebno se istaknula i bogata kostimografija.
Generalna proba prošla je u znaku bodovne neizvjesnosti, no ipak je na vrhu ljestvice jedna ekipa imala konstantntu prisutnost – domaćini s Paga. Paške podlanice dominirale su odličnom igrom kako u penjanju po pršut, tako i u utrci magaraca. Osim toga, osvojili su i najviše gastro bodova u Podravkinoj jadranskoj kuhinji.
Osim domaćina, na generalnoj probi zapažen su rezultat postigli i Rabljani, koji su se odlično snašli u morskoj alci i streličarstvu, dok su Pločani tradicionalno dominirali u potezanju konopa. Ekipa Solina bila je solidna u svih šest igara, no za bolji plasman ipak će trebati nešto više truda i zalaganja.
No, kako je riječ o generalnoj probi, vjerujemo kako se radi tek o zagrijavanju i isprobavanju terena za sutrašnje finale koje će se uživo moći pratiti i na Prvom programu HTV-a, odmah iza večernjeg Dnevnika.
Tek tada vidjet će se tko je u punoj natjecateljskoj formi i koja će ekipa doći do laskave titule hrvatskog pobjednika Jadranskih igara te glavne nagrade – malog sanitetskog vozila.

LO/M.T.

Nastavak ispod oglasa