Gacka proslavila završetak mačkara uz ples, glazbu i originalne maske

0

Gacka je u subotu bila domaćin posljednjim ovogodišnjim Mačkarama, događaju koji je okupio mnoštvo sudionika i posjetitelja željnih dobre zabave i kreativnog izražavanja. Uz šarenilo kostima i glazbu koja je odjekivala gradom, Mačkare su još jednom potvrdile svoj status nezaobilaznog događaja u lokalnom kalendaru.

Djevojke poznate pod imenom “Densing Kvin” osvojile su prvo mjesto, oduševivši prisutne svojom interpretacijom hitova i koreografije legendarne grupe ABBA. Njihova energična izvedba i vjernost originalu donijeli su im zasluženu zlatnu nagradu.

Oglas

Srebrnu nagradu odnijele su “Black widows”, koje su na humorističan način predstavile temu oplakivanja izgubljene mladosti, dok su treće mjesto zauzeli “Black cats”, dvojac koji je privukao pažnju svojim mačjim kostimima i šarmom.

Posebno priznanje otišlo je Bubimiru i Lidiji, koji su zauzeli četvrto mjesto, a nagradu za najbolju pojedinačnu masku osvojila je naša lokalna vještica, čime je dokazala da i solo nastupi mogu biti jednako impresivni.

Za nezaboravnu atmosferu pobrinula se Grupa Oaza Slunj, čiji su ritmovi i melodije dodatno upotpunili veselu atmosferu. Organizatori se zahvaljuju svim sudionicima na kreativnosti i trudu koji su uložili u svoje maske i kostime, a posebno ističu važnost zajedništva i dobre zabave koja je obilježila ovogodišnje Mačkare.

S nestrpljenjem se već iščekuju sljedeće godine Mačkare, a do tada, organizatori pozivaju sve da uživaju u bogatoj fotogaleriji Hrvoja Kostelca Pivca, koja će zasigurno biti prekrasan podsjetnik na ovogodišnje veselje i kreativnost.

L.O.