Gospićki fotograf Nikola Mraović treći na međunarodnom foto natječaju “Sreća je…“

4

Sinoć je u zagrebačkoj galeriji Greta održana izložba na temu “ Sreća je…“ u kojoj je predstavljeno 20 najboljih fotografija foto natječaja po izboru Merkur osiguranja i poznatog fotografa Damira Hojke.
Sudionici ovog natječaja prijavili su fotografije motiva koji najbolje vizualiziraju njihov doživljaj sreće, odnosno onoga što ih čini sretnima, a stručni žiri u sastavu: Tamara Aye, voditeljica marketinga Merkur osiguranja, Gaella Gottwald, likovna umjetnica i kreativni konzultant te Damir Hoyka odabrali su najbolje.
U mnogobrojnoj konkurenciji od čak 1117 fotografa poznati gospićki fotograf i naš kolega Nikola Mraović osvojio je treće mjesto po izboru žirija.
Ističući detalje vezane uz ovaj foto natječaj, Damir Hojka je kazao kako izbor najboljih nije bio nimalo lagan jer je konkurencija bila iznimno jaka.
Na izložbi zamišljenoj kao svečani završetak foto natječaja čestitke najboljima uputila je i Tamara Aye, voditeljica marketinga Merkur osiguranja. Za fotografije koje su od žirija i publike osvoje prva tri mjesta Merkur osiguranje osiguralo je nagrade.

H.J.