Hrvoje Mudrovčić prvi na Nacionalnom XCO prvenstvu Hrvatske

1

Hrvoje Mudrovčić član biciklističkog kluba „Barkan“ iz Otočca pobjednik je najznačajnije  utrke u godini, utrke XCO prvenstva Hrvatske – 3.memorijal Ivan Cvetić „Piko“, koju je organizirao „Klub koturaša Jastrebarsko“ na atraktivnoj MTB stazi u šumi Gović, smještenoj u predivnom ambijentu zelenih vinograda i predivne, guste šume. Utrka se boduje za naslov prvaka Hrvatske u kojoj je nastupilo 120 muških i 6 ženskih natjecateljica iz 30 Hrvatskih MTB klubova.

Staza sa različitim podlogama, raznolike konfiguracije terena, te predivim okolišem, bila je novo iskustvo i doživljaj za rekreativce ali i profesionalne bicikliste, što je bio i nesvakidašnji doživljaj za gledatelje koji su mogli uživati u kvalitetnim borbama najmlađih natjecatelja ali i u majstorijama najboljih brdskih biciklista Hrvatske.

Oglas

Iznenađenje se zato dogodilo u kategoriji Veterana A, kategoriji koju iz godine u godinu obilježava sve veći broj natjecatelja i sve jača konkurencija! Pobjedu je odnio Hrvoje Mudrovčić (BK Barkan Otočac) te tako iznenadio svoje konkurente.

Nagrade najboljim natjecateljima uručili su predsjednik Sportske zajednice grada Jastrebarsko, Mladen Budinšćak, direktorica Turističke zajednice Grada Jastrebarsko Ivana Herceg, te gradonačelnik grada Jastrebarsko, Zvonimir Novosel.

 

Dražen Prša