Korisna donacija Grada Zagreba OŠ „dr. Franjo Tuđman“ Lički Osik

0

S ciljem bolje edukacije djece iz 1., 2. i 3. razreda Grad Zagreb uručio je danas donaciju OŠ „Dr. Franjo Tuđman“ u Ličkom Osiku. Ukupno 58 paketa za jednako toliko učenika ravnatelju škole Antoniju Milinkoviću predala je izaslanica Grada Zagreba i gradonačelnika Milana Bandića Danijela Bogić.

-Uvjerena sam da će ovi pokloni biti velika radost učenicima. Sastoje  se od didaktičkih igrački, slikovnica, CD-a s filmovima, puzzla i svega onoga uz što djeca vole učiti i igrati se. Pokloni su razvrstani po dobnom uzrastu i spolu djece tako da zasigurno dolaze u prave ruke, uvjerena  je Danijela Bogić.

U riječima zahvale ravnatelj škole Antonio Milinović istaknuo je kako je  svaka donacija ove vrste učenicima dobro došla.

– Zahvaljujem se Gradu Zagrebu i gradonačelniku Milanu Bandiću što su nas se sjetili i djeci poklonili mnoštvo sadržaja koji će im biti korisni u učenju i  igri. Ovi lijepi pokloni unose radost u srca naše djece pa se u ime svih naših djelatnika i djece iskreno zahvaljujem na pažnji koju nam je Grad Zagreb danas ukazao. Koliko sam uspio vidjeti ovdje ima mnoštvo didaktičkih igračaka i slikovnica pa nema sumnje da će djeca jedva dočekati da vide što su dobila, rekao je prilikom preuzimanja donacije ravnatelj škole Antonio Milinković.

M.S.