Legendarni Papaya Day&Nigt Festivala u Novalji

0

Novalja –  Iduća četiri dana novaljska Papaya domaćin je prestižnog i već legendarnog Papaya Day&Nigt Festivala. Bogat glazbeni program uključuje gostovanja najboljeg svjetskog DJ-a – Nizozemca Armin Van Buurena, engleskog superstar DJ-a Eddia Halliwella, tu su i Cosmic Gate, Nicky Romeri i brojni drugi DJ-i, od kojih će neki u Papayi nastupiti i po prvi puta.

Papaya Day&Night Festival

Oglas

17.07. Fire It Up Residency // Eddie Halliwell // Marco V // Oliver Lang (16-20 h)

18.07. Wax On Residency // Simian Mobile Disco // Riva Starr

19.07. Kinky Malinky Residency // ARMIN VAN BUUREN // Nicky Romero

20.07. Cosmic Gate

ARMIN VAN BUUREN – 34-godišnji Nizozemac glazbom se bavi od ranog djetinjstva. Armin je nedavno na WMC u Miaimu proglašen za najboljeg DJ-a svijeta. Njegovo posljednje remek djelo, album MIRAGE očekivano je zasjeo na sve vrhove radio i tv glazbenih ljestvica, a plesni podiji i festivali diljem svijeta plesali su na singl uspješnice kao što su Not Giving Up On Love (vs Sophie Ellis Bextor), Feels So Good (feat. Nadia Ali), Take  A Moment (feat. Winter Kills) i dr. Autor je najslušanije emisije elektronske glazbe STATE OF TRANCE, koja se iz Amsterdama emitira diljem svijeta, a broj slušatelja iste prelazi 10 000000. Armin je ponosni vlasnik jedne od najvećih i najcijenjenijih diskografskih kuća na svijetu ARMADA MUSIC.

EDDIE HALLIWELL – engleski super star DJ koji je po prestižnom glazbenom magazinu MIXMAG proglašen vodećim DJ-em dance glazbe  za 2003. i 2005. godine. Jedan je od uzdanica britanskog BBC Radio 1, što mu donosi i priznanje kao najvećeg DJ talenta svoje generacije. Eddieva rezidnecija Fire IT Up po prvi puta od ovog ljeta u nekoliko termina gostuje u klubu Papaya, a dosadašnja su iskustva iz drugih klubova i destinacija poput Ibize nezaboravna.

Uz nastupe vodećih DJ-a svijeta od ovog ljeta Papaya svim posjtiteljima poklanja i scensko – plesni spektakl pet dana i večeri tjedno u izvedbi talijanskih performera. Jedinstvena scenografija i pokreti ostavljat će Vas bez daha, a glazbi i samom partiju daju jednu novu dimeziju. Vodimo Vas u svijet mašte, neopisive sreće i zadovoljstva prožetog snažnim emocijama.

LO