Policija pretražuje okolicu Gospića i Zadra, uključen i helikopter

0

U sklopu intenzivne potrage za nestalom maloljetnicom Antoniom Bilić i u petak će se pretraživati područje Drniša, a u pretragu će, osim policijskih službenika biti uključen i policijski helikopter. Pretraga terena će se proširiti i na područje Gospića i Zadra – prenosi danas.hr.
Kontinuirano, kako u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj , tako i u svim drugim i dalje su u tijeku provjere osoba koje, prema stalnim dojavama građana i policijskih službenika iz cijele Republike Hrvatske, fizički sliče foto-robotu. Provjereno već 300 osoba
Do sada je poimenice provjereno preko 300 takvih osoba i za sada, nitko od njih nije doveden u direktnu vezu s nestankom maloljetne Antonie Bilić.

Osim toga, pregledavaju i analiziraju se zapisi s nadzornih kamera na autoputu, graničnim prijelazima, benzinskim pumpama, parkiralištima i slično, a do sada pregledani materijali se detaljno i analitički obrađuju. Također se vrši i provjera podataka u svim prijevozničkim tvrtkama, koje koriste teretna vozila slična traženom.

Žena iz Nina prepoznala vozača?

Svi pribavljeni podaci i informacije se kontinuirano kriminalističko-analitički istražuju, kroz analizu podataka pribavljenih operativnim radom na terenu i svih pristiglih dojava građana.

Podsjetimo, zadarskoj policiji u četvrtak se javila 40-godišnja žena iz Nina, koja kaže da ju je prije desetak dana sa zadarskoga autobusnog kolodvora povezao muškarac koji odgovara fotorobotu vozača kamiona s kojim je otišla Antonia Bilić. Navodno je vozio Passat karlovačkih registarskih oznaka te ju je odveo u šumu i ponudio joj da se malo “poigraju”. Ona ga je odbila te ju je ipak odveo kući.

Ovim putem Vas pozivamo vas da se sa korisnim informacijama obratite najbližem policijskom službeniku, u najbližu policijsku postaju, putem mail adresa policija@mup.hr, javnost@mup.hr, sibensko-kninska@policija.hr ili na besplatan broj 192.

Dn/h.j.