Pomozimo maloj Eni !!!

Senj – Na senjskom Pavlinskom trgu održana je humanitarna akcija Za život.
Okupili smo se na inicijativu jedne sugrađanke koja nas je zamolila ako ikako možemo financijski pomoći 14 godišnjoj djevojčici Eni V. koja boluje od teškog oblika raka kostiju. Uključili smo se u akciji kojoj su nam se pridružili i MOTO RACING KLUB SENJ, MAYAS DANCE NATION, KLAPA FORCA,VID BONACA I UDRUGA KOPRIVICE.
Djevojčica se nalazi na liječenju u Zagrebu, operirana je u travnju i sada prima četiri do šest kemoterapija, nakon čega treba ići na još jednu operaciju te ponovno vjerojatno opet na kemoterapije. Liječenje će još dugo trajati a ovako teška bolest iziskuje velike financijske troškove i veliko je opterećenje za kućni budžet a pogotovo za nezaposlene roditelje i još dvije sestre, kazala je Izabela Prpić predsjednica.
Svi smo ponekad bili svjedoci u svojoj okolini koliko bolest a pogotovo ovako teška bolest člana obitelji financijski opterećuje obitelj pa smo se mi iz tog razloga organizirali i barem na taj način pokušali pokazati obitelji kako nisu sami i da su njihovi sugrađani spremni im pomoći. Zadovoljni smo ishodom akcije, jer smo samo u nekoliko sati prikupili 20.620 kn. Sretni smo jer su se Senjani opet pokazali kao dobri ljudi željni pomoći svoijm sugarađanima. Uz senjane priloge su darivali i turisti, kako domaći tako i strani. Osim građana prilog za troškove liječenja su također dale i udruge kao što je „Klapa ispod volte“ ali i brojni ugostitelji. Povodom obilježavanja Gospe Karmelske humanitarna udruga u suradnji sa TZ Senj organizirala je ribarsku feštu kod Meduze na Škveru u humanitarne svrhe za 14 godišnju djevojčicu. Ovim putem želimo u svoje ime i u ime obitelji djevojčice zahvaliti svim plemenitim ljudima koji su svojim prihodima i sudjelovanjem u akciji omogućili da akcija bude uspješna, a ukoliko netko želi pomoći može to učiniti na br. žiro računa;
Leo klub Bura Senj
2402006-1100585026
erste bank
iban hr 4824020061100585026
Izabela Prpić, predsjednica
LO