Poticanje zelenih i digitalnih poslova kroz nove mjere zapošljavanja

0

Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Otočac, u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak, te Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, organizira događaj posvećen predstavljanju mjera aktivne politike zapošljavanja za 2024. godinu, s posebnim fokusom na zelene i digitalne poslove. Također će biti predstavljeni financijski instrumenti dostupni poduzetnicima.

Događaj će se održati 6. ožujka 2024. u Otočcu, u prostorijama Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Otočac, na adresi Kralja Zvonimira 16, s početkom u 10 sati.

Ovo predstavljanje nudi izvrsnu priliku poduzetnicima da se upoznaju s aktualnim mjerama i programima podrške zapošljavanju te saznaju više o mogućnostima financiranja svog poslovanja preko HBOR-a i HAMAG-BICRO-a. Sudionici će moći izravno razgovarati s predstavnicima ovih institucija, što će im omogućiti da dobiju detaljnije informacije i savjete relevantne za unapređenje svojih poslovnih aktivnosti.

Za sudjelovanje na predstavljanju potrebna je prethodna prijava. Registrirani korisnici Digitalne komore mogu se prijaviti putem predviđene online platforme, dok oni bez korisničkog računa trebaju poslati svoje podatke na e-mail adresu ibanic@hgk.hr. Krajnji rok za prijavu je dan prije održavanja, 5. ožujka 2024.

L.O.