Potpisani ugovori za izradu projektne dokumentacije radi energetske obnove zgrada Gimnazije Gospić, Strukovne škole Gospić i Ambulante u Donjem Lapcu

0

U sklopu projekata „Povećanje energetske učinkovitosti zgrada javne namjene“, danas su u prostorijama Ličko-senjske županije potpisani Ugovori kojima se osigurava Gimnaziji Gospić i Strukovnoj školi Gospić te Domu zdravlja Korenica – Ambulanta u Donjem Lapcu izrada projektne dokumentacije za energetsku obnovu zgrada.

Izrada projektne dokumentacije za energetsku obnovu zgrada je financirana u 100% iznosu putem ELENA granta kroz ELENA program i program HORIZON 2020, a sve u suradnji s HBOR-om i EIB-om, čija ukupna vrijednost iznosi 57.000,00 eura.
Ugovore za izradu projektne dokumentacije potpisali su u ime korisnika ličko-senjski župan Ernest Petry te u ime izvršitelja predstavnik Zajednice ponuditelja N.E.K. d.o.o. iz Rijeke i Odvjetničko društvo Stanić i partneri d.o.o. iz Rijeke zastupani po direktoru N.E.K. d.o.o. Milošu Raduloviću te krajnji korisnici energetske obnove zastupani po Josipu Štampar u svojstvu ravnatelja Gimnazije Gospić, Barbari Tomljenović Jurković u svojstvu ravnateljice Strukovne škole Gospić i Elizabeti Dragičević u svojstvu ravnateljice Doma zdravlja Korenica kojemu pripada Ambulanta u Donjem Lapcu.

L.O.