Sve je spremno za ‘Hideout Festivala’

0

U Uredu gradonačelnika održan je sastanak između Ivana Daba, gradonačelnika Novalje, predstavnika KD Autotrolej d.o.o iz Rijeke na čelu sa direktorom Željkom Smojverom, te suvlasnikom tvrtke “SITO” iz Novalje Tomislavom Šuljićem.
Dogovoreni su zadnji detalji suradnje ovih prijevozničkih tvrtki i Grada Novalje vezano za transport turista koji dolaze u Novalju povodom ”Hideout Festivala”.

Nakon sastanka je upriličen doček Autotrolejevim vozačima i autobusima koji su danas stigli u Novalju.

Suradnja novaljskog ”SITA” i riječkog ”KD Autotrolej”

Javni gradski prijevoznici, tvrtke ”Sito” iz Novalje i Komunalno društvo ”Autotrolej” iz Rijeke, sklopili su Ugovor o prijevozu putnika povodom predstojećeg Hideout festivala u Novalji, odnsno na Zrću, a sve u cilju zadovoljenja prijevoznih potreba i prijevoznog kapaciteta svih posjetitelja navedenog festivala i Grada Novalje.

Naime, KD Autotrolej će za potrebe tvrtke ”Sito”, od 27. lipnja do 3. srpnja 2012. godine, obavljati prijevoz putnika na tri autobusne linije i prema voznom redu, a sve s ciljem zadovoljavanja svih prijevoznih potreba.

Riječ je o linijama Metajna – Zrće, Stara Novalja –Zrće i Novalja – Zrće, a prijevoz će biti obavljan sa ukupno 8 solo autobusa.

Inače, ovaj Ugovor u prvom redu predstavlja početak dobre i uspješne suradnje između dvije prijevozničke tvrtke na području Hrvatske, te ujedno promiče i osnovne odrednice Grupacije prijevoza putnika u javnom prometu čije se djelovanje temelji upravo na suradnji javnih gradskih prijevoznika u svakom pogledu.

Također, ovom suradnjom između dvaju gradskih prijevoznika na novu razinu podignuta je i suradnja između gradova Novalje i Rijeke.

M.Š.