U prometnoj nesreći teško ozlijeđena 31-godišnja putnica

0
Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata (13./14. kolovoza 2019. godine) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je pet prometnih nesreća, dva narušavanja javnog reda i mira i dva nedozvoljena glisiranja. 

Jedna prometna nesreća je s teško ozlijeđenom osobom, a dogodila se jučer u 15.55 sati na dionici državne ceste broj 429 u Rastovači, kada je 60-godišnjak iz Velike Gorice upravljajući osobnim automobilom njemačke nacionalne oznake iz smjera Korenice u smjeru Slunja, uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad automobilom i sletio udesno van kolnika i udario u betonske stijene, nakon čega se vratio na kolnik i sletio ulijevo van kolnika gdje se i zaustavio. U prometnoj nesreći je teško ozlijeđena 31-godišnja putnica te je zadržana na liječenju u Općoj bolnici u Karlovcu, dok će protiv vozača nadležnom državnom odvjetništvu biti dostavljena kaznena prijava.

Jedan prometna nesreća je s lakše ozlijeđenom osobom, a dogodila se na području Gospića.

 Narušavanja javnog reda i mira počinjena su omalovažavanjem ili vrijeđanjem službenih osoba na području Novalje.

Protiv počinitelja će biti podnijeti optužni prijedlozi nadležnom sudu. 

Nedozvoljena glisiranja

Jučer su policijski službenici pomorske policije Policijske postaje Senj u nedozvoljenom glisiranju (unutar 300 metara od obale), zatekli dvojicu talijanskih državljana, 53-godišnjaka i 44-godišnjaka. Zbog utvrđenih prekršaja izdani su im obavezni prekršajni nalozi.

L.O./PULS