Vrijedna donacija za male pacijente

Opća bolnica Gospić od danas je bogatija za još jednu nadasve humanu donaciju. Tom prigodom javnosti se obratila ravnateljica bolnice dr. Sandra Čubelić:

-Povodom obilježavanja Dana KONČARA i 102. obljetnice poslovanja ovog poznatog Hrvatskog poduzeća koji se bavi proizvodnjom opreme i postrojenja za proizvodnju, prijenos i distribuciju električne energije, kao i tračničnih vozila u suradnji sa županom Ličko-senjske županije Ernestom Petry odlučeno je da će ove godine biti darovan Dječji odjel Opće bolnice Gospić.
Donacija u vidu 5.000 eura dodijeljena je za humanizaciju boravka malih bolesnika tijekom njihovog boravka na Dječjem odjelu, kroz nabavku fotelja za boravak roditelja uz bolesno dijete te opreme i igračaka za Igraonicu Dječjeg odjela.

Nastavak ispod oglasa

Ravnateljica Opće bolnice Gospić mr. Sandra Čubelić, dr. med. spec. pedijatar i voditeljica Dječjeg odjela Linda Hibravi Kosić, dr. med. spec. pedijatar s djelatnicima Dječjeg odjela zahvaljuju se Grupi KONČAR na ovoj donaciji, stoji u priopćenju Opće bolnice Gospić.

L. O.