Detalji ubojstva koje je zaprepastilo Liku – Sestrična je ušla u njezinu spavaću sobu s nakanom da je ubije

0
Ilustracija

Ivana Čude (27), osumnjičena je za teško ubojstvo svoje sestrične Sare Čirjak (14). Ona je danas  ispitana u Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu, priopćio je karlovački ŽDO.

U priopćenju je istaknuto da  se  27-godišnjakinja sumnjiči da je 20. lipnja oko 7 sati u obiteljskoj  kući  u  Maloj  Mili  kod Lovinca ubila maloljetnicu. S tom nakanom  je  oko 7  sati ušla u njezinu spavaću sobu u potkrovlju kuće. Za sada  nepoznatim oštrim predmetom, dva puta ju je ubola u prsni koš, teško je  ozlijedivši. Nesretna maloljetnica je od zadobivenih ozljeda preminula.

Otac osumnjičene, Bogdan Čude odmah je nazvao Hitnu pomoć. Kada je Hitna stigla do ranča, nesretna djevojka je već bila bez svijesti.

Prema pisanju medija , Bogdan Čude, njegove kćeri i supruga prije zore bili su na polju. Brinu su za 70-ak grla stoke. Mala Sara Čirjak (14), Bogdanova nećakinja, ostala je u kući kako bi se još malo odmorila. Kada su se se vratili s polja pronašli su malu Saru cijelu u krvi, izbodenu pokraj njezina kreveta.  U kolima Hitne pomoći su je pokušavali reanimirati nekoliko puta, unatoč svim naporu  preminula je na putu u gospićku bolnicu.

L.O.