U Perušiću krađa janjaca, u Gospiću vraćena hrpa streljiva

1

Iz Policijske uprave ličko-senjske doznajemo kako je unatrag 24 sata evidentirano  jedno kazneno djelo, sedam prometnih nesreća, jedno narušavanje javnog reda i mira i jedna dragovoljna predaja minskoeksplozivnih sredstava.

Tijekom noći  12./13.  lipnja 2017. godine, u Perušiću nepoznati lopov je na štetu 38- godišnjaka iz Perušića ukrao pet janjaca. Niti lopovu, niti janjcima nema ni traga, ni glasa.  

Dogodile su se tri prometne nesreće su s ozlijeđenim osobama, a dogodile su se na području Korenice. U njima su dvije osobe teško i dvije osobe lakše ozlijeđene. Izdvajamo prometne nesreće s teško ozlijeđenim osobama. Obje su se dogodile jučer na državnoj cesti 1.  

  • u mjestu Mutilić, Općina Udbina, kada je 44-godišnjak iz Zagreba, upravljajući motociklom zagrebačkih registracijskih oznaka, krećući se iz smjera Gračaca u smjeru Udbine, uslijed neprilagođene brzine uvjetima i stanju na kolniku, izgubio nadzor nad motociklom i pao na kolnik.
  • u mjestu Zaklopača, Općina Plitvička Jezera, kada je 36-godišnjak s područja Tinjana, upravljajući motociklom pulskih registracijskih oznaka iz pravca Prijeboja u pravcu Ličkog Petrovog Sela, dolaskom u desni zavoj, uslijed neprilagođene brzine uvjetima i stanju na kolniku, izgubio nadzor nad motociklom i pao na kolnik. U tim prometnim nesrećama vozači su teško ozlijeđeni, a liječnička pomoć pružena im je u Općoj bolnici Gospić.

Dobra vijest stiže iz Gospića gdje je građanin dragovoljno predao 625 komada raznog streljiva, nož i okvir za automatsku pušku, što je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske preuzeo i pohranio u skladište do uništenja.

P.U./L. O.