Zbog brutalnog ubojstva 14-godišnjakinje privedeno nekoliko osoba – nesretnu djevojku ubila starija sestrična!

2

Ženska osoba (27) iz Zatona Obrovečkog osumnjičena je za teško ubojstvo svoje sestrične Sare Čirjak (14) iz Zadra u utorak ujutro na ranču njenog oca Mala Mila u Žuljinama kod Lovinca, izvjestila je večeras PU ličko senjska nakon završene kriminalističke istrage.

– Policijski službenici Pu ličko senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakinjom iz Zatona Obrovečkog zbog osnova sumnje da je počinila kazneno djelo teškog ubojstva. Ona je uhićena, te će biti predana pritvorskom nadzorniku Pu karlovačke, a kaznena prijava bit će podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu, priopćeno je iz PU ličko-senjske.

Kako doznaje portal Lika online svi članovi obitelji zateknuti na imanju, njih osam, bili su privedeni i zadržani na ispitivanju.

Sara Čirjak (14) je i ove ljetne praznike kao i svake do sada iskoristila za posjet ujcu koji sa braćom upravlja OPG-om i drži stoku na ispaši. Njegova starija kći, osumnjičena za ubojstvo, je tog kobnog jutra iz za sada nepoznatog razloga napala dvostruko mlađu Saru i hladnim oružjem joj zadala posjekotinu od koje je nesretna djevojka preminula u kolima Hitne pomoći na putu do bolnice u Gospić. Nakon neuspješne reanimacije, liječnici su o sumnjivoj smrti obavijestili policiju.

L.O.